kupači, jeste li spremni?

DOZNALI SMO DATUM Evo kada počinje ljetna sezona kupanja na čakovečkim vanjskim bazenima

Počinje sezona kupanja, a kakve su cijene ulaznica?

Novu kupališnu sezonu na Gradskim bazenima „Marija Ružić“ u Čakovcu, na prigodnoj konferenciji za novinare danas su najavili gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini i direktor GP EKOM Čakovec Miodrag Novosel.

“Ovo je treća godina od kako su otvoreni vanjski bazeni za čije korištenje interes posjetitelja raste iz godine u godinu. Razlog tomu je prije svega kvalitetna koncepcija samih bazena, za čiju konstantnu nadogradnju ideja ne nedostaje”, istakla je Cividini.

“Ono što uskoro slijedi je postavljanje zaštite od sunca nad dječjim bazenom, u planu ITU mehanizma je i izgradnja prometnice paralelno uz Ulicu Globetka i postava solarnih panela. Nedavno je postavljanje spomenutih solarnih panela završeno upravo na čakovečkim bazenima što je već donijelo uštedu troškova režija. Ovom prilikom želim zahvaliti direktoru bazena i svim vrijednim djelatnicima GP EKOM koji ne staju s radom i pripremama za skorašnje otvaranje ljetne sezone kupanja”, kazala je gradonačelnica Cividini i potvrdila kako ljetna sezona kupanja na čakovečkim vanjskim bazenima počinje u četvrtak 30. svibnja.

Čakovečki gradski bazeni „Marija Ružić“ u srpnju slave 25. rođendan

Ove godine natkriveni čakovečki gradski bazeni slave 25. godina rada i postojanja, kroz koje vrijeme je zabilježeno oko 3,5 milijuna korisnika usluga gradskih bazena, čemu je svakako doprinio i rad vanjskih bazena. “Vjerujem kako će ova sezona biti natprosječna što se tiče same posjete s obzirom na to kako su mjeseci početkom godine pokazatelj velike posjete bazenima i to ne samo građana Čakovca, već mnogih, kako ostalih žitelja Međimurja, tako i gostiju iz drugih županija i inozemstva”, rekao je direktor EKOM-a Miodrag Novosel.

“Tako ovih dana bilježimo 425 dnevnih ulazaka na bazene, dok je prosjek u tim mjesecima prethodnih godina bio 420 posjetitelja. Veliki je interes posjetitelja i za dodatne sadržaje koji se pružaju na prostorima bazena, a ove će ih godine biti još više”, najavio je Novosel. Na vanjskom kompleksu spreman je travnati teren na kojem su postavljene dvije viseće kuglane, mini i mali nogomet, te mreža koja će se moći koristit za badminton i odbojku na travi, uz već postojeće terene za odbojku na pijesku.

Cijene ulaznica ostaju iste kao što su bile i prije tri godine kada su vanjski bazeni otvoreni

“Kada je riječ o cijeni ulaznica, one se neće mijenjati. Ostaju iste unatoč tomu što je došlo do povećanja gotovo svih troškova. No, zalaganjem svih djelatnika GP EKOM koji se maksimalno trude oko održavanja i drugih poslova i uz pomoć Grada Čakovca uspijevamo zatvarati financijsku konstrukciju kako ne bi morali zadirati u povećanje cijena ulaznica”, poručio je Novosel.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije