ZA BOLJE UVJETE

ČAKOVEC Nastavljaju se radovi u Ulici Ivana Gorana Kovačića

Brojni Međimurci i Čakovčani koji godinama koriste prometnicu u Ulici Ivana Gorana Kovačića, koja im iz smjera Mihovljana i Šenkovca služi kao kraći put do Županijske bolnice Čakovec, odnosno centra grada, iz mjeseca u mjesec primjećuju nove radove, ulaganja i stvaranje boljih uvjeta

Uz sve intenzivnije radove diljem Čakovca, posebno u izgradnju, rekonstrukciju i održavanje prometnica, evidentna je modernizacija i stvaranje jednog novog prometnog pravca u ovom gradskom kvartu.

Tako je ulaganjima i radovima tijekom 2022. i 2023. godine ova prometnica postala nova moderna cesta, investicijama u vrijednosti više od 600 tisuća eura. Pritom je izgrađena prometnica, pješačko – biciklistička staza te rekonstruirano raskrižje.

Nova rasvjeta na dionici od sjeverne obilaznice do Šenkovca

U dvije faze radova, u ulici će se postaviti i nova moderna rasvjeta. Prva faza vrijedna 10 tisuća eura izvedena je u prosincu prošle godine na potezu od Čakovca do sjeverne obilaznice, a ovih dana gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini potpisala je ugovor težak 24.674,00 eura kojim će se odraditi i druga faza modernizacije rasvjete.

Na dionici od sjeverne obilaznice do Šenkovca tako će se odraditi kabliranje, temeljenje, postava stupova i rasvjetnih tijela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije