ODRŽANA Utrka Grada Čakovca, počeo Beerfest Sjever, puno subotnjih događanja

Utrkom Grada Čakovca, koncertom The Players Band Yazz Grooveom i Beerfestom, završio je drugi dan obilježavanja Dana Grada Čakovca, te bio najbolja uvertira u subotnje prijepodne, kad su ulice središta Čakovca bile ispunjene programima i posjetiteljima.

I ove godine Utrka Grada Čakovca imala je humanitarni karakter, te je sav prihod od prodaje startnih brojeva ove godine namijenjen Udruzi slijepih i slabovidnih osoba Međimurske županije. Unatoč ćudljivom vremenu, u trci je sudjelovalo preko 300 građana od onih najmlađih, preko aktivnih sportaša, dužnosnika, pa sve do umirovljenika.

Nakon utrke, najbolje mjesto za opuštanje i uživanje bila je terasa Gradske kavane, gdje je u organizaciji Grada Čakovca održan koncert pod nazivom The Players Band Yazz Groove. U jedinstvenoj obradi, publika je imala prilike čuti obrade svjetskih hitova od benda sastavljenog od hrvatskih i slovenskih glazbenika.

Veselo je bilo i u Starom Hrastu, gdje je održan prvi dan Beerfesta Sjever. Uz naravno pivo craft pivovara iz cijele Hrvatske, posjetitelje su zabavljali domaći bendovi, a suvišno je reći da je zabava potrajala duboko u noć.

Sunce je dodatno uljepšalo subotnje jutro i prijepodne. Nastavljen je Festival cvijeća, jagoda i tradicije, posjetitelji središta grada imali su prilike okrijepiti se bogračem koji su spremili učenici Srednje škole Prelog, ali i uživati u Smotri mažoretkinja.

Podijeljene su i medalje svoj djeci koja su sudjelovala u programu Športko. 70 djece vrtićke dobi dobilo je medalje, a volonteri i sponzori priznanja. U dvorani II. osnovne škole u Čakovcu pak se održao Međunarodni badmintonski turnir za djecu i mlade, a na streljani SRC Mladost Kup Grada Čakovca u streljaštvu.

Program obilježavanja nastavlja se u 17:00 sati u restoranu KTC, gdje će se održati koncert Zborova umirovljenika. Naravno, kruna današnjeg dana bit će veliki koncert Nene Belana na čakovečkom Trgu Republike, koji započinje u 20:00 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije