GRAD ČAKOVEC će se uz svoj dan pretvoriti u mirisnu i cvjetnu bajku

Festival cvijeća, jagoda i rukotvorina, manifestacija koja mirisima i okusima međimurskog kraja najavljuje dolazak ljeta, i ove se godine u Turističkoj zajednici grada Čakovca vrijedno priprema uz mnoga iznenađenja, a kako bi svoja vrata službeno otvorio kao vrijedan sadržaj povodom obilježavanja Dana Grada Čakovca.

Marljivi članovi brojnih međimurskih OPG-a i kućnih radinosti, kao i dragih gostiju iz ostalih krajeva Lijepe naše, od 26. do 29. svibnja izlagat će sve ono na čemu svakodnevno rade njihove vrijedne ruke, dok će centar Čakovca ispuniti mirisi jagoda, šarenilo mnogobrojnih cvjetnih vrsta koje ostavljaju bez daha i bogata ponuda rukotvorina i suvenira iz kućne radinosti najstarijih zanata.

U pozivu upućenom svim stanovnicima grada Čakovca i Međimurske županije Boška Ban Vlahek, voditeljica Turističke zajednice grada Čakovca, je istakla:

‘Ljubavlju i entuzijazmom koju dijelimo za naš grad povodom Dana grada, centar Čakovca pretvoriti ćemo u vizualnu i osjetnu umjetnost. Užurbanost i aktualnu predizbornu kampanju krajem svibnja zamijeniti ćemo hodom po mirisnom cvjetnom tepihu, uvjereni da ćemo u razdoblju koje je pred nama, ovakvih projekata imati još i više.

Jer kad doista voliš ono što radiš, kad osjećaš polet u srcu i energiju koja nema granica, znaš da si na pravom putu i da uspjeh ne može izostati. Upravo takve buduće dane želim svim našim Međimurcima te koristim ovu priliku da ih sve pozovem da zakorače u našu čakovečku cvjetnu bajku.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije