Čakovečka vatrogasna zajednica članicama kupila LED rasvjetu

Prošlog četvrtka u Šandorovcu je održana zajednička sjednica predsjedništva, zapovjedništva i Nadzornog odbora Vatrogasne zajednice Grada Čakovca. Na njoj su analizirane aktivnosti u prethodnoj godini te usvojeni planovi za sljedeću.

Prema riječima predsjednika Vatrogasne zajednice Grada Čakovca Maria Medveda, 2016. godina za čakovečke vatrogasce bila je uspješna. Iako nije bilo većih intervencija, aktivno se radilo na podizanju spremnosti i opremljenosti svih DVD-a, nabavljene su strujni agregati i brentače za mladež, a mnogo se ulagalo i u educiranje aktivnih vatrogasaca.

Na državnim natjecanjima postignuti su odlični rezultati i to u praktički svim kategorijama. – Zahvaljujući višegodišnjem radu i trudu, te stalnim ulaganjima u opremanje i rad s mladima, ali i aktivnostima vezanim uz uključivanje DVD-a u društveni život, vatrogasna društva okupljena u Vatrogasnu zajednicu Grada Čakovca, među najboljima su i najorganiziranijima u Županiji te državi – rekao je, među ostalim, predsjednik Medved.

Na sjednici je usvojen i Financijski plan za 2017. godinu. Tako će novo kombi vozilo dobiti Dobrovoljno vatrogasno društvo Štefanec, a preko Vatrogasne zajednice nabavit će se i kompleti tlačnih cijevi za sve DVD-e s područja Grada Čakovca.

Sjednica je iskorištena i kako bi se gradskim DVD-ima podijelila i LED rasvjetna tijela na stalcima. Njih je za potrebe intervencija i drugih aktivnosti, za njihove potrebe kupila Vatrogasna zajednica Grada Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije