U petak počinje Agro uzlet Grada Čakovca 2016.

Od 2014. godine Poslovni dnevnik u suradnji s gradovima i županijama promovira i educira male i srednje poduzetnike u okviru projekta Poslovni uzlet. Do sada je uspješno educirano oko 8000 poduzetnika diljem Hrvatske.

Ovog će puta poljoprivrednici, obrtnici, vlasnici OPG-ova i svi zainteresirani građani moći sudjelovati na panel diskusiji Poljoprivreda i proizvodnja hrane kao važnog segmenta čakovečkog gospodarstva i radionici u okviru Agro uzleta Grada Čakovca koji će se održati u petak 2. prosinca 2016. u Domu sindikata u Čakovcu (Kralja Tomislava 1).

Riječ je o besplatnim edukacijama kojima Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poljoprivrednicima i obrtnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Do sada su prijašnji Agro uzleti bili bazirani na predavanjima i edukacijama prezentacijskog karaktera, a sada u vidu interaktivne radionice polaznici imaju idealnu priliku za direktnu komunikaciju s predavačem te druženje, razmjenu iskustava s drugim kolegama i proširivanje mreže poslovnih kontakata. Svi zainteresirani za sudjelovanje u projektu mogu osigurati svoje mjesto u dvorani besplatnom prijavom.

Glavni događaj ovogodišnjeg uzleta bit će interaktivna radionica čiji će predavač biti Krešimir Kuterovac, direktor tvrtke INAGRA za razvoj poljoprivredne proizvodnje. Tema radionice je “Nova generacija poljoprivrednika: poljoprivrednik-poduzetnik” putem koje poljoprivredni poduzetnici, inovatori i start up firme imaju priliku za dodatnu edukaciju.

Naime, danas prevladava uvriježeno mišljenje da je poljoprivreda zaostala, neatraktivna i neprofitabilna grana gospodarstva, a gospodin Kuterovac će kroz svoju radionicu nastojati prikazati sektor poljoprivrede kao poduzetnički pothvat u kojem postoji veliki prostor za inovativne pristupe razvoju djelatnosti. Cilj radionice je odgovoriti polaznicima na ključna pitanja iz svijeta poljoprivrede poput: koji su aktualni trendovi na poljoprivrednom tržištu, kako brendirati i prodati proizvod, kako pratiti procese u proizvodnji, koje su mogućnosti kreditiranja za poljoprivrednike i slično.

Za više informacija posjetite web Poslovnog dnevnika, kontaktirajte telefone 01 6326 000 i 6326 030 ili pošaljite e-mail na adresu: poslovni-uzlet@poslovni.hr. Besplatnu prijavu možete ispuniti na linku. Dođite na Agro uzlet i proširite svoje vidike u područjima brendiranja, zaštite, promocije i prodaje poljoprivrednih proizvoda te povećajte konkurentnost na domaćem i stranom tržištu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije