Prijavite za Agro uzlet Grada Čakovca!

U petak 2. prosinca u Domu sindikata u Čakovcu na adresi Kralja Tomislava 1 održat će se Agro uzlet Grada Čakovca, besplatne edukacije kojima Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poljoprivrednicima i obrtnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju.

Do sada su prijašnji Agro uzleti bili bazirani na predavanjima i edukacijama prezentacijskog karaktera, a sada putem novog koncepta u vidu interaktivne radionice polaznici imaju idealnu priliku za direktnu komunikaciju s predavačem te druženje, razmjenu iskustava s drugim kolegama i proširivanje mreže poslovnih kontakata. Svi zainteresirani za sudjelovanje u projektu mogu osigurati svoje mjesto u dvorani besplatnom prijavom.

Od 2014. godine Poslovni dnevnik u suradnji s gradovima i županijama radi na promoviranju malog i srednjeg poduzetništva koje je pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva i čiji je razvoj ključan za gospodarsku stabilnost.

Upravo su manifestacije Poslovnog i Agro uzleta idealna prilika za sve poljoprivrednike, vlasnike OPG-ova, obrtnike i poduzetnike da povećaju svoju konkurentnost na domaćem i stranom tržištu i gdje putem besplatnih korisnih informacija i saznanja imaju priliku proširiti svoje vidike u područjima brendiranja, zaštite, promocije i prodaje poljoprivrednih proizvoda.

Nakon otvorenja događaja i pozdravnih govora naših domaćina, gradonačelnika Čakovca Stjepana Kovača i potpredsjednice Vlade, ujedno i ministrice gospodarstva, maloga i srednjega poduzetništva i obrta, Martine Dalić, bit će održana panel diskusija na temu Poljoprivreda i proizvodnja hrane kao važan segment čakovečkog gospodarstva.

Potom slijedi besplatna zakuska za sve sudionike te već spomenuta interaktivna radionica čiji će predavač biti Krešimir Kuterovac, direktor tvrtke INAGRA za razvoj poljoprivredne proizvodnje.

Tema radionice je “Nova generacija poljoprivrednika: poljoprivrednik-poduzetnik”, a svi će polaznici dobiti odgovore na pitanja poput koji su aktualni trendovi na poljoprivrednom tržištu, kako brendirati i prodati proizvod, kako pratiti procese u proizvodnji, koje su mogućnosti kreditiranja za poljoprivrednike i slično.

Agro uzlet održava se diljem Hrvatske s ciljem poticanja poljoprivrednog razvoja i konkurentnosti hrvatskih poljoprivrednih proizvoda. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svim zainteresiranima, a poslovne informacije donose renomirani stručnjaci demonstrirajući ih na realnim primjerima. Agro uzlet vaša je idealna prilika za naučiti nešto novo iz svijeta poljoprivrede!

Za više informacija posjetite web Poslovnog dnevnika, kontaktirajte telefone 01 6326 000 i 6326 030 ili pošaljite e-mail na adresu: poslovni-uzlet@poslovni.hr. Besplatnu prijavu možete ispuniti na linku. Dođite na Agro uzlet i pospješite svoje poslovanje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije