FOTO: Advent u Čakovcu bilježi rekordnu posjećenost

‘Bravo Čakovčanci ovo je najljepši Advent kojeg ste ikad imali. Svake godine rasturate ali ovo je vrhunac!’ ‘Sretni smo jer smo dio toga…’ ‘Ova čarolija zaista plijeni pažnju sviju nas… Bravo za one koji su nam je omogućili…’ – ovo samo neki od komentara na društvenim mrežama nakon što je jučer paljenjem prve adventske svijeće kod crkve u Čakovcu službeno otvoren ovogodišnji Advent u gradu Zrinskih.

Rasvjeta koja je grad pretvorila u bajku, anđeli i mreža nad središnjom čakovečkom ulicom, prekrasno dvotište Djeda Mraza, kuhano vino, punč, kobasice, fritule dio su čakovečkog Adventa. Unatoč tmurnom i kišovitom vremenu, veliki broj Međimuraca i gostiju i danas se uputilo u Čakovec kako bi se u to uvjerili.

Stoga možemo reći da već prvi vikend Advent u Čakovcu bilježi rekordnu posjećenost u odnosu na prethodne godine. Zaista sve više rastu i šire se kako kvalitetom tako i kvantitetom.

Organizatori, TZ grada Čakovca i Grad Čakovec pojačavaju program novim atraktivnim sadržajem i svake godine građanima donose novu priču Adventa. Da u tome uspjevaju potvrđuju bilježeni rekordi posjećenosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije