Sonja Bajramović: Svakog Božića dolazim u Čakovec jer sam tu rođena

Pobjednička fotografija ovogodišnjeg Adventa u Čakovcu je ona koju je poslalaSonja Bajramović. O pobjedniku je odlučila komisija u sastavu: Mihael Varga (Misho photography – Dobra fotka j.d.o.o.), Siniša Obadić (novinar) i Nikola Budiša (LM komunikacije).

>>> Ovo je pobjednička fotka ovogodišnjeg Adventa u Čakovcu

Sonja Bajramović, rođena je 13.02.1985. godine u Čakovcu gdje je živjela do svoje 18-te godine. Nakon toga je upisala studij ekonomije i turizma na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli gdje sada živi i radi u turizmu.

– Ljubitelj sam fotografije, te se amaterski bavim fotografiranjem nekoliko godina. Iako više ne živim u Čakovcu, obavezno se vraćam kući svake godine za Božić. Ove godine je isčekivanje bilo tim veće jer sam pratila program Adventa u Čakovcu i izgled grada koji je TZ tako predivno i kreativno osmislio i jedva sam čekala da krenem na put.

Smatram da se uložen trud isplatio jer je naš mali Čakovec atmosferom, izgledom, kreativom i druženjem građanina nadmašio mnogo većih gradova u Hrvatskoj te da bi uz Turističku zajednicu koja je odradila odličan posao, svi građani bi trebali biti ponosni na svoj doprinos ovogodišnjoj blagdanskoj atmosferi – kaže Sonja.

Sve pristigle fotografije pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije