Nagradna igra: Ovo su fotke koje ste poslali s Adventa u Čakovcu

>> Nagradna igra: Ovo su fotke koje ste poslali s Adventa u Čakovcu

I ove godine smo, zahvaljući inventivnim djelatnicimaTurističke zajednice grada Čakovcavođeni rukom još inventivnije voditeljice Boške Ban Vlahek, uživali učarolijama zimskog ugođaja.

Taj je ugođaj gradsko jezgro učinioposebnom. Tim čarolijama je došao kraj jer je počela demontažačarobne rasvjete, a potom i uklanjanje kućica iz bajki. Ne žalite, ne brinite, sve će se to vratiti već ove godine…

Tako je u utorak Turistička zajednica grada Čakovca počelasa skidanjem visećih poklona koji su ukrašavali Ulicu Kralja Tomislava, a prema najavama jedan od njih nosi nagradu. Iz TZ grada Čakovca poslali su poziv da im tijekom ponedjeljka i utorka pošaljete svoje fotografije ovogodišnjeg Adventa u Čakovcuna email: boska.ban.vlahek@cakovec.hr.

Njihova komisija će pregledati sve fotografije, a najljepšoj će pripasti dobitni paket! Vrijednu nagradu osigurava sponzor 36 d.o.o. iz Čakovca. Prema dosadašnjem broju pristiglih fotografija, komisija neće imati lagan zadatak. Sve dosad pristigle fotografije pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije