FOTO Mladi graditelji snjegovića prkosili celzijusima

>> Učinimo Čakovec gradom snjegovića (Subota, 9.1.2015.)

Unatoč upornom porastu jutarnje temperature, Čakovec je u subotu nakratko postao i bio Grad snjegovića. Za to se pobrinula Turistička Zajednica grada Čakovca i Lovely Međimurje koji su u subotu 9. siječnja animirali mlade Čakovčane da dođu podno zidina Staroga grada gdje su uz prigodno druženje zdušno prionuli poslu izrade snjegovića, sve u cilju da Čakovec, odnosno Perivoj Zrinskih, nakratko ostanu u zimskom ruhu i budu u znaku snjegovića.

Bilo je tu i osobnih interesa jer je svaki od natjecatelja želio da njegov bijeli ljepotan ispadne najljepši. Kako kaže voditeljica Turističkog ureda grada Čakovca Boška Ban Vlahek, bilo je to prvo natjecanje u izradi snjegovića.

– U gotovo trosatnoj ‘borbi’ u kojoj su se natjecatelji maksimalno trudili i gdje smo mogli vidjeti i čuti svakakve kreativne misli i poteze rezultirala je i pobjednikom. Bilo je veoma teško odabrati najboljeg, no najkreativnijom pokazala se ekipa Snješkići u sastavu: Andreja Stančin, Lorena Lajtman, Martina Mihoci, Katarina Mihoci, Julian Mihoci i Edvina Mihoci čija je kreacija u obliku poznatog nam lika Snoopya ponijela titulu najbolje.

Pobjednici su osvojili zasluženu prigodnu nagradu drvene sanjke za koje se nadamo da će još imati prilike isprobati ih prije nego nam dođe proljeće, dok će svi ostali natjecatelji na svoju kućnu adresu dobiti prigodan poklon paket kao zahvalu za trud i kreativnost koju su pokazali.

– Uz smijeh i dobru zabavu protekla je ova subota u želji da se, ako ne prije, dogodine ponovi ovakvo natjecanje, rekla je Boška.

Galeriju fotografija pogledajte u nastavku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije