Hvala svima! Vaše pohvale i podrška motiviraju nas da budemo još bolji

Organizacijom i prezentacijom svojih potencijala, Međimurje i Čakovec svakim danom napreduju prema prepoznatljivoj destinaciji u okviru turističke ponude kontinentalne Hrvatske.

Turistička zajednica Grada Čakovca na čelu s voditeljicom Turističkog ureda Boškom Ban Vlahek ulaže puno truda i vremena kako bi Čakovec nastavio tradiciju turističkog, poduzetničkog i kulturnog središta Međimurske županije. Sudeći prema brojnim pohvalama koje su izrečene za organizaciju Porcijunkulova i Adventa u gradu Zrinskih, u tome su i ove godine u potpunosti uspjeli.

Na kraju 2015. Voditeljica Turističkog ureda želi se svima javno zahvaliti.

‘Dragi građani Čakovca i žitelji Međimurja, pri kraju smo još jedne godine. Ovo je prilika da zahvalimo svima vama koji ste nas tijekom godine podržavali prateći naš rad, naše projekte i sve ostalo što je ovu godinu definiralo kao vrlo uspješnom. Neizmjerno smo sretni zbog toga, jer sve što radimo radimo punim srcem i dušom, zbog Vas – naših građana, kako bismo, kroz razne sadržaje zajedno mogli uživati u našem prelijepom Čakovcu.

Vaše pohvale i podrška našem radu svakodnevna nam je i dodatna motivacija da budemo još bolji, te da koračamo naprijed prema sve boljim rezultatima. Sretni smo također što smo najsvečaniji dio godine, predbožićno i božićno doba svakodnevno slavili zajedno kroz sadržaje “Adventa u gradu Zrinskih”, te na taj način simbolično obilježili završetak jedne prelijepe godine, a također zahvaljujemo na Vašoj podršci koja nas je uvijek i neminovno pratila tijekom čitave 2015. godine kroz sve naše manifestacije.

Godinu privodimo kraju sretni, zadovoljni i ispunjeni, ponosni što svi zajedno dišemo za naš Čakovec, te u 2016. ulazimo s novim, još većim ciljevima, te nadom i čvrstom vjerom da ćemo ih i ostvariti. Ugodne blagdane, sretnu i uspješnu Novu 2016. godinu od srca vam žele djelatnici Turističke zajednice grada Čakovca!’, poruka je Boške Ban Vlahek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije