EU projekt od 300 tisuća kuna prošao tvrtki Markov trade i CEE-u!

Ove srijede (16. prosinca) u prostorima Centra energetske efikasnosti održana je prezentacija projekta ‘Jačanje kapaciteta za energetsku efikasnost’. Prezentaciji su uz brojne uzvanike prisustvovali i gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač te njegovi zamjenici Mario Medved i Romano Bogdan.

Ovaj projekt sufinanciran putem otvorenog natječaja ‘Obrazovanje za poduzetništvo i obrt’, koji je bio organiziran u sklopu Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala od strane Europskog Socijalnog Fonda.

Tvrtke Markov trade i CEE je predstavila direktorica Sandra Markov

Projekt provode sestrinske tvrtke Markov trade i CEE od 20. srpnja 2015., s ciljem usklađivanja stručna znanja i kvalifikacije zaposlenika poduzeća sa potrebama koje su nastale zbog nagle ekspanzije poduzeća i reorganizacije poslovanja. Voditeljica projekta je Saša Preložnjak.

Trajanje projekta je 12 mjeseci, ukupni proračun iznosi gotovo 300.000,00 HRK. 95% od ukupnog proračuna sufinancira EU kroz ESF (Europski socijalni fond).

Kroz edukacije organizirane u okviru ovog projekta, zaposlenici će unaprijediti svoja znanja i vještine tako da naša tvrtka može ostvariti svoje ciljeve koji se odnose na internacionalizaciju poslovanja i podizanje konkurentnosti tvrtke na otvorenom tržištu.



Edukacije za zaposlenike će se fokusirati na nove metode smanjenja potrošnje energije i unapređenje energetske učinkovitosti. Na taj način, sestrinske tvrtke će doprinijeti regionalnim inicijativama vezano za zaštitu okoliša i poboljšanje kvalitete života u Hrvatskoj.



Prezentaciju projekta je održao voditelj marketinga Nikola Pervan

13 zaposlenika poduzeća Markov Trade d.o.o. i CEE d.o.o. će sudjelovati u obrazovanju:

· Frigomehaničar, serviser rashladne i klima uređaje te dizalice
· Serviser osobnih računala ISO 9001 i 14001
· Strani Jezici: njemački, engleski, talijanski (potreba zbog otvaranja prema EU i širenja poslovanja)
· Menadžere marketinga i prodaje, voditelje knjigovodstva i EU projekata te Internet marketing
· Zavarivač MAG i TIG postupcima , Zavarivač plamenima 311/T2 i 311/T3, Zavarivač REL i PEHD postupcima

‘Ulaganje u budućnost i obrazovanje djelatnika važan je dio poslovne politike naših tvrtaka što je prepoznato i u Europskom socijalnom fondu.’ – kazali su predstavnici sestrinskih tvrtki Markov Trade d.o.o. i CEE d.o.o..

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije