Vinarija Štampar: Pušipel 2011. u Magnum boci za blagdanski stol

Božićno vrijeme ljepše je kada u njegovom trajanju osim duhovnih radosti uživamo i u okrijepi tijela. Vino je definitivno dobrota koja će svakog čovjeka potaknuti na sebedarje, prijateljstvo, druženje, ljubav i dobrotu.

Kako bi sve to mogli imati i dijeliti s dragim ljudima trebate bezuvjetno svratiti u Vinariju obitelji Štamapar gdje možete pronaći vino o kakvom ste slušali bajke, kakvog želite podariti sebi i dragim ljudima. Mi smo pohodili Štamparov podrum u kojem se formiraju izvrsna mlada vina koja nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Od bačve do bačve, od buteljke do buteljke, od kupice do kupice degustirali smo plodove Božje dobrote i rada ruku čovječjih i skupa s prvim igračem Štamparove vinarije magistrom Davidom ustvrdili smo da su sva, ali baš sva vina jako dobra, no kada smo odlučivali koje vino posebno preporučiti za božićno-novogodišnji blagdanski svečano stol, odlučili smo se za pušipel 201. vino punjeno u Magnum boci.

Kvalitetno je to vino koje sadrži 12,7 posto alkohola, iznimnog okusa i zlatne boje jer plod je jedne izuzetne berbe 2011. godine. Pakiranje je u lijepoj drvenoj kutiji, stvoreno za božićno-novogodišnji, ali i svaki drugi poklon, dragoj, poštovanoj i cijenjenoj osobi. Ovaj pušipel se odlično sljubljuje s vrhunskim jelima kakva će se naći na blagdanskom svečanom stolu.

Ovog trenutka krećete u Sveti Urban kod Štamparovih po svoju Magnum bocu sa pušipelom iz 2011. godine!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije