Svetomartinski turizam među europskom elitom

Još jednom se potvrdio značaj Općine i Turističke zajednice Sveti Martin na Muri u cjelokupnom sadržaju, ponudi i poslovanju hrvatskog turizma.

Ovog trenutka Općina Sveti Martin na Muri spada u red najboljih, najpoželjnijih i najaktivnijih turističkih destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj, kažu u Općini Sveti Martin na Muri, nakon povratka iz Solina, gdje je održan 22. Interstas-međunarodna smotra turizma, krajobraza i filma.

U Solinu je Općini Sveti Martin na Muri uručena Nagrada za nominiranje EU asocijacije za cvijeće i krajobraz sa sjedištem u Belgiji. Ova nagrada je ulaznica Općini Sveti Martin na Muri među one europske destinacije koje su ozbiljan kandidat za dobivanje europskog Zlatnog cvijeta 2016. u kategoriji općina i mjesta.

Na dodjeli nagrade su bili Franjo Makovec predsjednik TZ Općine Sveti Martin na Muri i ujedno općinski načelnik, njegova zamjenica profesorica Petra Novinščak, predsjednik Općinskog vijeća profesor Dražen Crnčec, općinska tajnica Vlatka Županec, te općinski vijećnici Sanja Hadela i Krunoslav Colar, koji su u svakom trenutku i prigodi govorili o turizmu u svojoj općini.

U kategoriji gradova, Poreč je hrvatski kandidata za Zlatni cvijet Europe 2016.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije