Goričancovim vinima najsjajnija odličja

Najljepši ujedno i najizravniji uvod u ‘Martinje 2015’ u Općini i Župi Sveti Martin na Muri, bilo je ocjenjivanje, a potom i degustacija mošteva, odnosno mladih vina.

Na natjecanje je stiglo četrdesetak uzorka mladih vina sve boljih svetomartinskih vinara, te Povjerenstvu za ocjenjivanje u sastavu, Marijan Čižmešija, Tomislav Tomšić, Krunoslav Colar i Tomislav Pavlešić, organizatoru Mladenu Dobraniću i konobaru Zdravku Šafariću, nije bilo jednostavno ‘testirati’ sve uzorke, ali posao je obavljen vrlo kvalificirano i korektno te su na kraju izrečene ocjene.

Svečano uručivanje odličja bilo je u subotu na prvom danu ‘Martinja 2015.’, a najveći dio ljudi kušajući nagrađena vina složio se s ocjenama povjerenstva. Čak dva zlatna i jedno srebrno priznanje osvojio je Predrag Goričanec i on je definitivno ‘šampion’ natjecanja i kakvoće mladih vina.

Najsjajnija odličja dobili su i velečasni Ivan Herceg, Stanko Sedmak, Zlatko Kontrec i Ivan Sakač, dok su svi ostali dobili srebrna i brončana odličja, te priznanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije