Voditelji gradilišta i radova postaju obavezni članovi Komore

Stupanjem na snagu Zakona o komori arhitekata i komorama inženjera u graditeljstvu i prostornom uređenju (“Narodne novine” broj 78/15.) i Zakona o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje (“Narodne novine” broj 78/15) po prvi puta se u odgovarajuću komoru upisuju ovlašteni voditelji građenja i ovlašteni voditelji radova.

Izvođač mora u obavljanju djelatnosti građenja imati zaposlenog ovlaštenog voditelja građenja i/ili ovlaštenog voditelja radova. Tako će svi sudionici u gradnji (projektanti, nadzorni inženjeri, revidenti, voditelji građenja i radova) biti članovi komore. U organizaciji Društva građevinskih inženjera i tehničara Međimurja u petak 23. listopada 2015.godine s početkom u 15,00 sati (prijave od 14,00 sati), u prostorima “Pilke” Josipa Kozarca 15, u Čakovcu, održat će se stručni seminar na kojem će biti prezentirana dva nova zakona – Zakon o komori arhitekata i komorama inženjera u graditeljstvu i prostornom uređenju (“Narodne novine” broj 78/15) – Zakon o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje (“Narodne novine” broj 78/15).

Predavači su pomoćnica ministrice Borka Bobovec i glavna savjetnice ministrice Jasminka Trzun iz Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja. Troškovi seminara iznose: 250 kuna za članove i 450 kuna za ostale. Cjelokupni iznos kotizacije plaća se unaprijed radi dobivanja potvrde o registraciji na žiro račun društva otvoren u PBZ: IBAN: HR752340009-1116018314.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije