Sobočan – interijeri poslovni partner velikom Intersportu

Danas (ponedjeljak) je u sjedištu poduzeća Sobočan-interijeri u Murskom Središću predstavljen njihov moderan, gotovo impozantan Inovacijsko tehnološki centar (InTec) te je predstavljen projekt Komunikacija velikog formata u suvremenim “store” konceptima na primjeru Intersporta.

Osobama iz javnog, društvenog i poslovnog svijeta te novinarima govorili su direktor tvrtke Franjo Sobočan i glavni menadžer Damir Vragović, koji je bio moderator cijelog programa.

Rečeno je da ‘Inovacijsko tehnološki centar’ označuje, kako je inovativnost prednost tvrtke pred konkurencijom, tehnologija u proizvodnji namještaja i opreme najnovija, a centar znači mjesto na kojemu se proizvodi, projekti i rezultati žele podijeliti s javnošću, stručnošću i s partnerima.

Obznanjeno je kako je svjetski poznati distributer športske opreme Intersport postao poslovni partner Sobočan interijera te je obavljena prezentacija eksponata, na način kako je to urađeno na jednom od Intersportovih prodajnih mjesta u Irskoj.

Ovom prilikom je središćanski gradonačelnik Dražen Srpak, tvrtki Sobočan interijeri čestitao na uspjesima koje ostvaruje, zahvalio na suradnji te je direktoru Sobočanu poklonio sliku ‘Mostova na Muri’ i najavio projekte vezane uz Gospodarsku zonu.

Tvrtka Sobočan-interijeri postoji 15 godina, a od 2007. sjedište ima u Murskom Središću (prije u Hlapičini) i primjer je dobrog obiteljskog gospodarstva s kvalitetnim radnicima i proizvodima koje plasira u više europsskih zemalja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije