Ljerka Cividini nova – stara ravnateljica Županijske uprave za ceste

U Velikoj vijećnici Međimurske županije, održana je 15. Sjednica Skupštine Međimurske županije dano je i novo povjerenje ravnateljici Županijske uprave za ceste Međimurske županije, Ljerki Cividini koja je dobila novi mandat temeljem usvojenog rješenja o imenovanju ravnatelja.

>>> U Međimurje dolazi novi investitor koji će otvoriti 180 radnih mjesta?

“Pokazala se kao prava osoba na pravom mjestu, jer važne su nam kako investicije, tako i dobra suradnja s općinama i gradovima, u kojima ravnateljica uživa potpuno povjerenje”, rekao je župan Matija Posavec dodavši kako je dokaz da je izuzetno dobro odradila svoj mandat, uz velika ulaganja na području prometne infrastrukture i jednoglasna odluka skupštine.

Što se investicija tiče, tako je završen otkup zemljišta na spoju autoceste i starog graničnog prijelaza u Goričanu gdje će se stvoriti uvjeti za gradnju izlaska iz autoceste koja nije u sustavu naplate. Ujedno, uskoro kreće asfaltiranje dijela ceste od Čakovca prema Štrigovi u općini Sv. Juraj na Bregu, radi se na obilaznicama Nedelišća, Čakovca, Preloga i Murskog Središća što svojom dinamikom prate i Hrvatske ceste, a kako je rečeno, naglasak je stavljen na sanaciju klizišta.

Uskoro završava 1,1 milijun kuna vrijedan projekt na području Svetog Urbana, a pokušat će se namaknuti sredstva za sanaciju još 11 otvorenih klizišta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije