U nedjelju se u promet pušta jedna traka autoceste Zagreb – Goričan

Promet jednim prometnim trakom u smjeru Zagreba na dionici od čvora Varaždin do čvora Ludbreg na autocesti A4 Zagreb – Goričan, bit će pušten u nedjelju, 4. listopada, u 8,00 sati, javljaju iz HAC-a.

Hrvatske autoceste poduzele su potrebne aktivnosti kako bi se privremeno omogućio promet jednim trakom u smjeru Zagreba. Promet u smjeru Goričana nije moguće pustiti privremeno, obzirom da su na ovom kolniku veća oštećenja. U tijeku je izrada tehničkog rješenja za cjelovitu sanaciju oštećenja na oba kolnika. Na temelju tehničkog rješenja započet će aktivnosti sanacije kolnika.

– O dinamici planiranih aktivnosti sanacije oba kolnika i načinu vođenja prometa na ovoj dionici pravovremeno ćemo obavijestiti javnost. Hrvatske autoceste 29. rujna morale su zbog sigurnosti prometa te utvrđivanja okolnosti i razmjera oštećenja zatvori dionicu za sav promet u oba smjera.

Oštećenja na ovoj dionici nastala su uslijed izvođenja radova prolaska odvodnje otpadnih voda ispod trupa autoceste. Investitor radova uslijed kojih je došlo do oštećenja je Općina Jalžabet, za potrebe poduzetničke gospodarske zone, a izvođač radova je Vodogradnja Varaždin d.d.. Ovim putem zahvaljujemo korisnicima autoceste na razumijevanju, priopćili su iz HAC-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije