Upoznajte se s novim mogućnostima financiranja iz EU fondova

Novo programsko razdoblje 2014.-2020. donosi brojnije mogućnosti financiranja projekata u odnosu na pretpristupno razdoblje. Informacije o programima i izvorima financiranja mnogobrojne su i ponekad se doimaju nejasnim i zbunjujućim.

Stoga Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. organizira dvodnevni seminar 16. i 17. rujna 2015. godine gdje će se sistematizirano predstaviti dostupni izvori financiranja i razjasniti koji su to operativni programi koji služe kao temelj za raspisivanje natječaja. Također, bit će pojašnjeno što su to transnacionalni programi i kakve vrste projekata je moguće iz takvih programa financirati.

Seminar je namijenjen prvenstveno JLRS-ovima te javnim poduzećima i ustanovama. Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a predavači su djelatnici REDEA-e s dugogodišnjim iskustvom u području EU fondova. Program seminara i obrazac za prijavu mogu se preuzeti na stranicama REDEA-e.

Ovo je prva u nizu edukativnih aktivnosti financirana iz programa “Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije” za 2015. godinu koji provodi Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije