Na koji način WordPress koristiti u poslovanju? – saznajte u TIC-u

WordPress je najkorišteniji sustav za izradu i održavanje internetskih stranica i blogova. Razlozi su lakoća instalacije, jednostavno upravljanje predlošcima dizajna i sadržajem, velika baza funkcionalnih dodataka, te mogućnost korištenja sustava neovisno o platformi korisnika.

Na koji način WordPress koristiti u poslovanju? Za koje vrste internetskih stranica je WordPress dobar izbor, te koje su mu prednosti i nedostaci? Kako na jednostavan način upotrebom WordPressa izraditi stranicu poduzeća, proizvoda ili usluge, događanja ili voditi vlastiti blog?

Odgovore na navedena, ali i mnoga druga pitanja, možete saznati na jednodnevnoj radionici pod nazivom “Izrada internetske stranice korištenjem WordPressa” koja će se održati u četvrtak, 15. rujna 2015. godine, od 9 do 15.30 sati u informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (prostor bivše vojarne).

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Radionica je namijenjena svima koji nemaju programerskog iskustva, a žele izraditi internetsku stranicu za svoje poslovanje ili hobi. Svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 14. rujna 2015. godine do 12 sati ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici. Broj polaznika je ograničen na 20.

Radionicu organizira Tehnološko-inovacijski centar Međimurje uz podršku Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske. Radionicu će voditi Goran Levačić, voditelj inkubacije i edukacije Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije