Uređenje Goričana pred Dane općine – na Ivanje

Nakon asfaltiranja 510 metara ceste prema Muri u smjeru Kotoribe, nastavlja se s asfaltiranjem dionice ceste između Goričana i Donjeg Kraljevca u cijelom profilu sa skraćenjima nekoliko zavoja, vrijednosti jedan milijun kuna.

Uz asfaltiranje ceste između dva naselja, netom prije same proslave Dana općine Goričan, uređuje se i prilaz prema novo uređenom dječjem vrtiću.

Kod dječjeg vrtića uređuje je prilaz za automobile i asfaltira se dvorišni dio ulaza u vrtić. Uređenje okoliša vrtića sufinancira se sredstvima Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske, jer ovaj vrtić pohađaju i djeca romske nacionalne manjine. Svečano otvorenje obavljenog posla kod vrtića bit će u četvrtak, 18. lipnja 2015. godine, prije Svečane sjednice općinskog vijeća, a svečanost će uveličati najzaslužniji za ovo uređenje, saborski zastupnik nacionalnih manjina u Saboru RH Veljko Kajtazi.

Ovih dana kreće i nastavak radova na sportskoj dvorani, za koje radove je raspisan natječaj, a vrijednost ove faze radova bit će oko 300.000,00 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije