Eko akcija u Prelogu i Čakovcu: Zamijenite azbestne krovove i fasade!

Udruga Moj otok diljem Hrvatske provodi akcije/kampanje zamjene azbestnih krovova i fasada. Tako su na red došla i dva međimurska grada – Prelog i Čakovec.

Moj Prelog bez azbesta!

29. 06. 2015. godine u 19 sati održat će predavanje u multimedijalnoj dvorani Muzeja “Croata insulanus” (Glavna 33). Proizvodi sponzora bit će izloženi jedan sat prije predavanja. Više saznajte klikom ovdje.

Moj Čakovec bez azbesta!

30. 06. 2015. godine u 19 sati održat će predavanje u zgradi Doma sindikata (Trg Republike bb). Proizvodi sponzora bit će izloženi jedan sat prije predavanja. Više saznajte klikom ovdje.

– Ovo je najbrže rastuća ekološka akcija koja se trenutno dešava na našim prostorima i vjerujemo da vam može biti zanimljiva i korisna, a sada se još i dodatno nadopunjava energetskom učinkovitošću koju provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Zamjenom azbestnih krovova i fasada u Hrvatskoj pridonosimo očuvanju zdravlja (uklanjamo izvor malignih oboljenja) i stvaramo ljepši ugođaj, a Hrvatsku pretvaramo u poželjniju turističku destinaciju. Na 50 izuzetno posjećenih prezentacije u 11 županija bilo je više od 4500 posjetitelja koje smo upoznali s novostima oko svega do sada postignutog. Pridružite nam se jer zajedno smo jači! – poručuju iz Udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije