Dođite na Dane otvorenih vrata LAG-a Međimurski doli i bregi

pozvani ste na Dane otvorenih vrata Lokalne akcijske grupe Međimurski doli i bregi koji će se održati u četvrtak, 28. svibnja i u petak, 29. svibnja u uredu LAG-a u Nedelišću na adresi Maršala Tita 60.

Prezentacija djelovanja LAG-a te savjetovanje o mjerama Programa ruralnog razvoja i drugim izvorima financiranja razvojnih projekata održavat će se u četvrtak i petak od 09:00 do 14:00 sati, a sve članove LAG-a i ostale zainteresirane osobe koje žele saznati nešto više o LAG-u Međimurski doli i bregi pozivaju na druženje uz kavu u četvrtak i petak od 17:00 do 19:00 sati.

LAG Međimurski doli i bregi uključio se u događanje Dani otvorenih vrata udruga tijekom kojeg će udruge širom Hrvatske otvoriti od 28. do 30. svibnja svoja vrata građanima kako bi im približili svoje programe i aktivnosti. Na Danima otvorenih vrata građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti “putovnicu” u koje unose žigove udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade. Program Dana otvorenih vrata udruga 2015., te aktivnosti udruga širom Hrvatske biti će dostupan na www.daniudruga.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije