FOTO: Samo jednom u godini su Dani otvorenih podruma

>> FOTO: Samo jednom u godini su Dani otvorenih podruma

Niti loše i kišovito vrijeme nije ostavilo kod kuće ljubitelje međimurskih vina i prijatelje međimurskih vinara da obiđu međimurske podrume na prvom danu otvorenih podruma koji se održavaju u sklopu Dana vina u županiji Zrinskih – Urbanovo 2015.

Tatjana Tkalčec iz Čakovca koja je sa svojom obitelji pohodila otvorene podrume kazala je kako su Dani otvorenih podruma samo jednom u godini i nikakvo (ne)vrijeme ne može biti razlog da ih se ne pohodi i to je prava istina. Istinski poznavatelji kakvoće međimurskih vina i prijatelji vinara danas su pohodili podrume onih vinara koji su prvog dana širom otvorili vrata bajkovitih okusa vina koja se stvaraju samo u Međimurju i nigdje drugdje.

Mi smo pohodili Podrum Štrigova, Vinsku kuću Kocijan i Vinariju Štampar i svjedočimo kako je puno ljudi došlo uživati u dobrim vinima i pozdraviti se s domaćinima, koji su ovom prigodom ponudili svoja najbolja vina.

Sinovi Međimurja, Kumovi i Oldtimer band su svojom svirkom i pjesmom radosnijim učinili bivanje u međimurskim vinskim hramovima, koji i u subotu otvaraju svoja vrata svima onima koji istinski žele uživati u najljepšem božjem daru – vinu z međimurskih bregov.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije