Victus Lumini u Supilovoj ulici otvorio novu trgovinu, market Viki+

>> Viki: Otvorena nova trgovina Varaždin Supilova ulica Victus lumini

U četvrtak, 21. svibnja otvorena je trgovina Viki+, u Supilovoj ulici u Varaždinu. Radi se o novoj trgovini tvrtke Victus Lumini, a već prvog dana rada nova trgovina privukla je i zaintrigirala veliki broj Varaždinaca.

Trgovina je smještena na odličnoj lokaciji, a sukladno najavama i modernim trendovima u trgovini, koje je i zacrtala trgovina Victus Lumini, prostor je vrhunski opremljen i uređen, uz široki asortiman, najkvalitetenije proizvode, svježe voće, meso i mesne prerađevine, kvalitetnu vinoteku te širok asortiman zdrave i BIO hrane.

Victus Lumini projekt je norveškog investicijskog fonda EELD International, jednog od sve zastupljenijih skandinavskih ulagača u Hrvatskoj. Kao jedna od prodavaonica u trgovačkom centru Lumini, Victus je u svojih godinu dana uspješnog rada već zauzeo mjesta u srcima vjernih kupaca, a sada, na velika vrata kreće u novo osvajanje tržišta i to otvaranjem prvog u nizu manjih formata, marketa Viki+ u Varaždinu.

Za početak rada Viki+ marketa osigurane su i brojne aktivnost za kupce i posjetitelje, kao i niz dodatnih beneficija, primjerice za svaku kupnju iznad 1250 kuna, kupci dobivaju popust od 20%. Sve u skladu sa, već poznatim sloganom – zadovoljstvo kupovine!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije