Otvorenje novog prodajnog centra za građenje i opremanje Interkast d.o.o.

>> Otvorenje novog prodajnog centra za građenje i opremanje Interkast d.o.o.

“Od šrajfa pa do črepa – se to oni imaju!”, komentirali su uzvanici koji su upriličili svečano otvorenje održano ove subote 16. svibnja. S početkom u 12 sati, Pribislavec je postao bogatiji za jedan novootvoreni prodajni centar za građenje i opremanje. Povodom otvorenja pružili su mnogobrojne popuste na kupovinu.

Interkast d.o.o. zaista će se vrhunski pobrinuti da međimurcima građenje i opremanje domova u svakom pogledu, ne zadaje glavobolju. Među uzvanicima našli su se Radimir Čačić, župan Matija Posavec, dožupanica Sandra Herman.., kao i mnogi naši dragi klijenti, poslovni partneri i prijatelji. Jela i pića bilo je u izobilju, dok su tamburaši odličnu atmosferu držali do kasno u noć.

Interkast d.o.o. orijentiran je niskim cijenama.

Omogućiti građanima jeftinu gradnju i opremanje bila je temelj ove ideje o pokretanju i otvaranju prodajnog centra. Würth, Chromos, Lassersberger, Knauf, Stihl, Max, Hitachi, Alfacare – samo su neka od poznatih imena, čiji široki asortiman ponude možete pronaći na Interkast-ovim policama po najnižim cijenama u široj okolici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije