Ocjenjivanje vina za Mesap: Velika zlata Cmrečnjaku i Tomšiću

>> Ocjenjivanje vina za Mesap: Velika zlata Cmrečnjaku i Tomšiću

Poznati su rezultati ocjenjivanja vina za potrebe 17. međunarodnog sajma poduzetništva MESAP 2015. koji će se u Nedelišću održati od 12 do 14 lipnja.

Kao i mnogo puta do sada najbolje rezultate ostvarila su međimurska vina, a Velike zlatne medalje osvojila su vina graševina, ledena berba 2012. vinarije Cmrečnjak iz Svetog Urbana, graševina, izborna berba prosušenih bobica 2011.vinarije Tomšić iz Železne Gore i graševina, izborna berba 2012. vinarije Zatka Sonešajna iz regije Koprivnica – Ludbreg.

Međimurka vina osvojila su čak 14 zlatnih medalja te više srebrnih i brončanih medalja i priznanja. Ocjenjivalo se metodom 100 bodova, a najbolje ocjenjeno vino je i Šampion sajma, u ovom primjeru to je Cmrečnjakova graševina ledena berba koja je dobila 93 boda.

U Povjerenstvo za ocjenjivanje bili su, Ivana Alpeza (predsjednica), te članovi, Marijan Čižmešija, Zdenko Ivanković, Branka Mihaljević, Goran Marmilić i Miroslav Matovinović. Odličja će se dobitnicima uručiti na otvorenju 17. MESAP-a u petak 12. lipnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije