Dobra prilika: Ova uspješna međimurska tvrtka traži 27 radnika

Dobra vijest za nezaposlene! Tvrtka Muraplast d.o.o. iz Kotoribe na svojim je internet stranicama objavila natječaj za zapošljavanje 27 osoba.

Kako navode, razlog novih zapošljavanja je proširenje kapaciteta i otvaranje nove proizvodne hale. Tako se traži 10 osoba za radno mjesto strojar tiska, 12 ljudi potrebno je za radno mjesto strojar na konfekciji vrećica, za radno mjesto strojar ekstruzije traže se 4 osobe, dok se jedno mjesto nudi za posao održivača.

Muraplast je vodeći i najmodernije opremljeni proizvođač polietilenskih filmova u Republici Hrvatskoj i okolnim zemljama. Raspolažu s oko 20.000 tona godišnjeg preradbenog kapaciteta, četiri hale ukupne površine 7.135 m2 smještenih u Kotoribi te zapošljavaju preko 170 djelatnika. Planirani daljnji razvoj poduzeća usmjeren je na povećanje proizvodnog kapaciteta peteroslojih polietilenskih filmova.

Njihova je vizija postati veliko srednjeeuropsko poduzeće sa zaokruženim asortimanom ambalaže od plastike. Sve o uvjetima natječaja i opširnijem opisu radnih mjesta možete saznati klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije