Kako ostvariti potpore za poljoprivredno – okolišne mjere?

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode putem Projekta integracije u EU Natura 2000 (NIP) u suradnji s konzorcijem AVALON Foundation, Nizozemska; ÖKL, Austrija i Ecologica, Hrvatska te Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode pozivaju vas na radionicu pod nazivom “Kako ostvariti potpore za poljoprivredno-okolišne mjere?”.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 11. svibnja 2015. s početkom u 10 sati u prostorijama Centra za posjetitelje u Križovcu, Trg međimurske prirode 1.

Cilj radionice je upoznati potencijalne korisnike s poljoprivredno-okolišnim mjerama i potporama za ove mjere u okviru Programa ruralnog razvoja RH 2014-2020. Potpore se dodjeljuju korisnicima koji provodeći poljoprivredne prakse korisne za prirodu i okoliš doprinose ublažavanju nepovoljnog učinka poljoprivrede na okoliš, te potiču bioraznolikost i očuvanje genetskih resursa značajnih za poljoprivredu.

Predavači su dr.sc. Darko Znaor i Sonja Karoglan Todorović, mag.ing. Svoje sudjelovanje možete potvrditi na email: golubinjak@gmail.com, najkasnije do 8. svibnja 2015.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije