VIDEO: Sv. Martin na Muri – Načelnik i direktori održali sastanak

U petak, 20. ožujka 2015. godine održan je radni sastanak direktora i predstavnika većih poduzeća s područja Općine Sveti Martin na Muri.

Radni sastanak inicirao je općinski načelnik Franjo Makovec, a održan je u Kongresnoj dvorani Općine Sveti Martin na Muri. Na sastanku direktore i predstavnike poduzeća upoznalo se s aktivnostima Općine u proteklom razdoblju te su se u kratkim crtama predstavili planovi koji su zanimljivi za same direktore i predstavnike poduzeća.

Također je ukratko predstavljena i biciklistička utrka Tour of Croatia u kojoj će start zadnje etape biti baš iz općine Sveti Martin na Muri, i to u nedjelju, 26. travnja 2015. godine u 10:46 sati.

Na sastanku su osim načelnika Općine Sveti Martin na Muri Franja Makovca bili još i direktorica ureda TZ Općine Sveti Martin na Muri Ivana Živčec te predstavnici: LifeClass Terme Sveti Martin d.d., Brodska montaža d.o.o., Polycan Aerosols d.o.o., Asfalt gradnja d.o.o., Centar Puklavec d.o.o., CNC Obrada d.o.o., DIZ-CNC d.o.o., Info-point d.o.o., Jakopić d.o.o., Strojobravarski obrt Ferrum, Te-Pro d.o.o. te Elektroinstalacije Šardi d.o.o.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije