David Štampar novi je predsjednik Hortus Croatiae

Jučer (utorak) je u Restoranu Terbotz u Železnoj Gori, održana Izborna godišnja skupština Društva vinogradara i vinara Hortus Croatiae, na kojoj je izabrano novo vodstvo ove ugledne vinogradarsko vinarske udruge.

Jednoglasno, za novog predsjednika izabran je mladi vinogradar i vinar David Štampar mag, ing. agr. iz Svetog Urbana. Za njegovog zamjenika izabran je Zdravko Dvanajščak dosadašnji uspješni predsjednik udruge, a za tajnicu i rizničarku Tea Dvanajščak.

Izabran je novi Nadzorni odbor kojeg čine Rajko Cmrečnjak, Bojan Štampar i Vladimir Horvat, te novi Upravni odbor u sastavu: Branimir Jakopić, Petar Kocijan, Marko Cmrečnjak, Damir Belović, Alojz Tomšić, Tatjana Hažić, Robert Horvat, Krešimir Lovrec i Boris Novak.

Kao gosti skupštini su nazočili načelnik Općine Štrigova Stanislav Rebrnik, voditelj TIC-a Josip Mikec i Vjeran Vrbanec, u ime Međimurske županije i Upravnog odbora priredbe Urbanovo.

Svi su oni čestitali novom predsjedniku, a što je i što znači biti predsjednik Hortus Croatiae u čestitanju je najbolje izrekao općinski načelnik Stanislav Rebernik, rekavši: “Davide čestitam Ti i kažem kako je biti predsjednik Hortus Croatiae izuzetna čast i ponos“!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije