U Goričanu završena edukacija za uporabu pesticida

U Goričanu je ove subote, 31. svibnja 2015. godine, pismenom ispitu za osposobljavanje uporabe pesticida pristupilo 39 polaznika i svi su uspješno završili osposobljavanje koje je obavila ustanova “Zagrebinspekt obrazovanje” iz Zagreba.

Uz navedeno, polaznici su također polazili program obrazovanja za rukovatelja motornom pilom, rukovatelja poljoprivrednog traktora sa priključnim strojevima i rukovatelja kombajna. Stručno predavanje održali su Ljerka Klarić, Anđelko Tomšić, Sanja Hrašćanec i Damir Mađerić koji su uspješno prenijeli znanje na polaznike obrazovanja.

Što se tiče subvencije polaznicima iz općine Goričan, kojih je bilo 36, iz Općine je na kućne adrese svakom stigla obavijest da je temeljem odluke načelnika Marija Moharića svakom polazniku odobrena subvencija u visini od 50,00 kn za pokriće troškova osposobljavanja.

Da bi se dobila subvencija svaki polaznik u vremenu od 2. do 6. veljače 2015. godine treba dostaviti u Jedinstveni upravni odjel općine Goričan presliku tekućeg računa, te dokaz o uplati osposobljavanja, a nakon čega će se izvršiti isplata subvencije pojedinačno na svaki račun.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije