FOTO: Mariji Širić iz Nedelišća pripao automobil Smart Forfour

>> FOTO: Mariji Širić iz Nedelišća pripao automobil Smart Forfour

U velikom finalu Konzumove nagradne igre “Ovo zvuči poznato?” i napetom shopping dvoboju koji je održan jučer u Super Konzumu u Vukovarskoj ulici u Zagrebu, gospođa Vera Pešut iz Zadra osvojila je glavnu nagradu Mercedes-Benz C 250 BlueTEC, dok je drugoplasiranoj Mariji Širić iz Nedelišća pripao automobili Smart Forfour.

Sretne dobitnice kućama su ponijele i vrijedne košarice robe iz asortimana Konzuma. Zadatak dobitnica u ovom dvoboju bio je, sakupljanjem artikala u prodavaonici, u roku od 30 minuta najtočnije se približiti iznosu od 10.000 kuna bez korištenja kalkulatora. Bliža ovom iznosu bila je gospođa Vera Pešut koja se pokazala spretnijom u kupnji uz pomoć popularne Minee, dok je gospođi Mariji Širić, koju je kroz kupnju vodio Baby Dooks, nedostajao veći iznos do željenih 10.000 kuna.

Bez obzira na konačni ishod, s obzirom da su obje osvojile zaista vrijedne nagrade, na kraju finalnog dvoboja nisu krile oduševljenje i sreću. Uz zahvalu Konzumu na organizaciji vrijedne igre u kojoj su izvučene kao sretne dobitnice, čestitale su jedna drugoj i u veseloj atmosferi proslavile vrijedne dobitke.

“Bez obzira što nisam pobijedila u današnjem dvoboju, osvojila sam vrijedan automobil i nagradu Konzuma. Zahvaljujem prije svega Konzumu na nagradi koju sam osvojila, a svojoj obitelji i svim svojim sumještanima na čestitkama i podršci. Čestitam gđi. Veri iz Zadra na osvojenoj glavnoj nagradi”– izjavila je gospođa Marija Širić iz Nedelišća.

Nagradna igra “Ovo zvuči poznato?” s bogatim nagradnim fondom, još je jedna u nizu velikih nagradnih igara koje Konzum kontinuirano priređuje za svoje kupce kako bi nagradio njihovu vjernost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije