Marija iz Nedelišća u dvoboju za automobil i vrijednu kupnju u Konzumu

Ovog četvrtka 29. siječnja, pred kamerama NOVE TV, Nedelišćanka Marija Širić i Vera Pešut iz Zadra odmjerit će snage u velikom shopping dvoboju, finalu Konzumove nagradne igre “Ovo zvuči poznato?” u kojoj su glavne nagrade automobili Mercedes-Benz C 250 BlueTEC i Smart Forfour te vrijedne košarice robe iz asortimana Konzuma.

Dobitnice glavnih nagrada i sudionice ovog dvoboja izvučene su 9. siječnja u Super Konzum prodavaonici u Dankovečkoj ulici u Zagrebu, a sreću su im donijeli popularni Minea i Baby Dooks. Zadatak dobitnica u ovom dvoboju je, sakupljanjem artikala u prodavaonici, u roku od 30 minuta najtočnije se približiti iznosu od 10.000 kuna bez korištenja kalkulatora.

Glavna nagrada je automobil Mercedes C klasa, te izabrana roba iz košarice u vrijednosti do 10.000 kuna. Nagrada za drugoplasiranu je automobil Smart ForFour, te izabrana roba iz košarice u vrijednosti do 10.000 kuna.

“Još uvijek slavim i primam brojne čestitke mojih Nedelišćanaca. Presretna sam zbog ove vrijedne nagrade. Na dvoboj u Zagreb dolazim s brojnim navijačima da bude što veselije, a onda nakon toga nastavljamo slavlje u našem Nedelišću. ” – izjavila je sretna dobitnica iz Nedelišća, Marija Širić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije