FOTO: Najbolja svetomartinska vina dobila odličja

>> FOTO: Najbolja svetomartinska vina dobila odličja

Na “Martinju” održanom u Svetom Martinu na Muri, obznanjene su ocjene za vina domaćih vinara. Na ocjenjivane su prispjela 22 uzorka vina, koja su dobila zaista sjajne ocjene.

Zlatna odličja dobili su Damir Srša iz Žabnika za miješano vino, Branko Perčić iz Vrhovljana za miješano vino, Predrag Goričanec iz Gradiščaka za sauvignon i Branko Hren iz Gradiščaka za chardonnay. Srebrna odličja dobili su Zvonimir Šardi iz Gradiščaka za miješano vino, Ivan Herceg iz Svetog Martina na Muri za pinot bijeli i miješano vino1, Predrag Goričanec za pinot rosse, Branko Hren za traminac, sauvignon i miješano vino.

Brončana odličja dobili su Irena Trstenjak iz Svetog Martina na Muri za miješano vino, Stanko Tkalec iz Hlapičine za pinot bijeli, Franjo Novak iz Gradiščaka za miješano vino, Ivan Herceg za traminac, pinot crni i miješano vino2, Cvetko Vožar iz Vrhovljana za miješano vino i Dragutin Sobočan iz Gradiščaka za miješano vino.

Mladen Oletić iz Svetog Martina na Muri za miješano vino i Stanko Sedmak iz Lapšine za miješano vino, dobili su priznanja za kakvoću. Vina su ocjenivali Marijan Čižmešija, Tomislav Tomšić i Krunoslav Colar, vrsni agronomi i poznavatelji vina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije