Mijat Stanić: Hvala narode, spasili smo naše autoceste!

Nakon što je u subotu u ponoć istekao rok za prikupljanje potpisa za raspisivanje referenduma protiv monetizacije autocesta, Mijat Stanić, čelnik inicijative ‘Ne damo naše autoceste’ na svom je Facebook profilu napisao:

“Spasili smo naše autoceste, hvala svim volonterima koji su strpljivo prikupljali potpise od prve do zadnje minute trpeći vremenske nepogode, pritiske, osporavanja, a ponekad i uvrede. Hvala svim građankama i građanima što se unatoč svim manipulacijama, zastrašivanjima, demagogiji i spinovima nisu dali zbuniti nego su potpisali za referendum protiv koncesije. Hvala svim medijima koji su korektno pratili našu akciju, a i onima koji su bili manje korektni,..učinak je bio isti, netko je potpisao zbog argumenata a netko zbog inata. Hvala i svima koji su na bilo kakav način pomogli, pa makar i dijeleći s nama želju za uspjeh akcije,…Jednostavno: Hvala narode, spasili smo naše autoceste.”

Podsjetimo, Stanić je jučer kazao da su uvjereni kako imaju dovoljno potpisa za zahtjev za raspisivanjem referenduma te da je u proteklih 15 dana dinamika skupljanja potpisa bila 30.000 do 40.000 potpisa dnevno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije