Sajam Mladih Poduzetnika: Tvrtka SpeakNow

U sklopu najave 2. Sajam Mladih Poduzetnika koji će se održati 11.10.2014. na Trgu Republike u Čakovcu, predstavljamo izlagače koji su odvažno odlučili krenuti u samostalne vode i postati kolovođa rasta i razvoja u svojim krajevima.

U suvremenom svijetu potrebe i želje za komunikacijom sve su veće. Sigurno ste se našli u situaciji u kojoj vam je bilo potrebno znanje stranog jezika. Učenje engleskog i njemačkog može vam otvoriti vrata i približiti vas novim mogućnostima.

Budući da dugo godina poučavamo strane jezike i surađujemo sa svim dobnim skupinama primijetili smo da učenici najteže svladavaju vještinu govorenja na stranom jeziku. Imajući to na umu, stvorili smo SpeakNow kao polazište za brzo i uspješno svladavanje učenja stranog jezika, naročito usmenog izražavanja.

Pristup koji nudimo je individualan oblik online poduke, jedan na jedan, gdje komunicirate s profesorom u Skype nastavi. Nakon što nas kontaktirate mi ćemo procijeniti razinu poznavanja stranog jezika te skrojiti pristup primjeren vašim željama i potrebama. Interaktivan pristup poučavanju omogućuju suvremena tehnologija i mediji koje svakodnevno koristimo. Pogodnosti učenja jezika sa SpeakNow su stalna podrška i ušteda vremena jer iz udobnosti vlastitog doma učite strani jezik.

Tečajevi jezika koje nudimo skrojeni su prema vašim potrebama te uz njih nudimo i prijevode i lekturu svih vrsta tekstova.

Nudimo:
• online tečajeve
• poslovne tečajeve
• pripreme za međunarodno priznate jezične ispite
• prijevode
• lekturu
• pripreme za državnu mature



Nemojte više šutjeti, progovorite sada uz SpeakNow.
DRUKČIJI JEZIK JE DRUKČIJA VIZIJA ŽIVOTA.

SpeakNow
SPEAKNOW j.d.o.o.
M. Krleže 42, 40000 Čakovec
www.speak-now.eu
info@speak-now.eu

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije