Hrvatske vode podržavaju izgradnju kampova uz retenciju Selnica

Retenciju Selnica u kojoj ribnjak drži ŠRD Mura iz Murskog Središća, a uz koju Općina Selnica u skoroj budućnosti kani podignuti turistički kamp s dodatnim sadržajima, u pratnji općinskog načelnika Ervina Vičevića, obišli su Ivica Mustač, iz Hrvatskih voda – Vodno gospodarska ispostava za mali sliv Trnava, koje upravljaju retencijom i Rudi Grula iz Turističke zajednice Međimurske županije

– Kamp uz retenciju Selnica prava je ideja. Ovo je jedna od naših najljepših retencija i svakako bi ona bila još ljepša i ljudima korisnija kada bi bila obogaćena turističkom pa i ugostiteljskom ponudom. Vidikovac i biološka raznolikost zanimati će i naučenjaka i studente i naravno šetače.

Mi se slažemo s idejom kampova i podržavamo ideju općinskog načelnika, kazao je Ivica Mustač i obećao svaku pomoć koja je u njegovoj moći kako i poduzeća kojim upravlja, a sve u zakonskim okvirima i na obostranu korist.

Podsjećamo, kako je nedavni članak na našem portalu izazvao buru u ŠRD Mura Mursko Središće i Gradu Mursko Središće na način opovrgavanja našeg napisa. A stvarnost je ovakva, kakvom je mi prikazujemo i već su povučeni prvi potezi oko projekta, a to je traženje vlasnika parcela uz jezero i utvrđivanje vlasništva te otkup zemljišta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije