Fine’sa Grupa partner 2. Sajma Mladih Poduzetnika u Čakovcu

U subotu 11. listopada na Trgu Republike u Čakovcu bit će održan 2. Sajam Mladih Poduzetnika. Cjelodnevnu manifestaciju podržavaju HGK, Grad Čakovec i Međimurska županija, a partner sajma je i varaždinska Fine’sa Grupa. – prenosimo s portala eVaraždin.hr

Organizatori drugog izdanja Sajma Mladih Poduzetnika (dalje SMP), ove su godine izlagačima odlučili pružiti dodatne usluge, a radi veće posječenosti manifestaciju će održati na otvorenom prostoru, doznajemo od Jurice Panića.

– Ove godine očekujemo veći odaziv izlagača na našem Sajmu koji je po mnogo čemu specifičan. Naime, za svega 560 kuna mladi poduzetnici mogu promovirati svoju tvrtku na način na koji su oduvijek željeli. Prijave i izrada programa manifestacije su još u tijeku – kaže idejni začetnik SMP-a.

Sajam je fokusiran na ambiciozne, marljive osobe koje su nove u poduzetništvu i traže najbolji put za promociju svoje tvrtke. Zainteresiranim mladim poduzetnicima financijsko savjetovanje i svu potrebnu logistiku pružit će Fine’sa Grupa.

– Fine’sa Grupa svojim dugogodišnjim iskustvom u projektima komercijalnog financiranja želi podržati ljude s poduzetničkim potencijalom u svim segmentima poslovanja. Mladi poduzetnici moći će nas konzultirati oko razvoja poslovnih rješenja, a i spremni smo financirati projekte koje ocijenimo perspektivnima – naglasio je Libor Weiser, predsjednik uprave varaždinske Fine’sa Grupe.

Svi poduzetnici koji su zainteresirani za sajamsku prezentaciju svoje tvrtke, izložbeno mjesto mogu rezervirati na e-mail revolucijaspavanja@gmail.com i potražiti dodatne informacije na telefon 095/904-96-56.

Fine’sa Grupa spremna je biti partner sajma te svim učesnicima ponuditi slijedeće:

1. Potpunu evaluaciju poduzetničkih ideja;

2. Strukturiranje investicija i ishođenje financija;

3. Financiranje prihvatljivih projekata iz vlastitih sredstava;

4. Factoring, tj. otkup potraživanja mladih poduzetnika od bonitetnih poduzeća;

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije