Grijete se i štedite! Stvorite ugođaj ugodnog ljeta u Vašem prostoru

Iako su nas očekivane ljetne temperature zaobišle, pa su klima uređaji imali poduži godišnji odmor jer nisu trebali rashlađivati punim kapacitetima, ova nadolazeća sezona će ih vratiti u puni pogon, ali kao rješenja za grijanje. Nove tehnologije su stvorile uvjete za razvoj generacija klima uređaja među kojima se svojim višenamjenskim naprednim svojstvima ističu digitalni inverteri – inverterski klima uređaji.

Osim što rashlađuju, vrlo učinkovito griju prostor, te djeluju i kao pročistači zraka. Ovi bogato opremljeni inverterski klima uređaji pobrinut će se za maksimalnu udobnost i zaštitu zdravlja u vašem prostoru. Za vrijeme koje dolazi, u najboljem svjetlu će se pokazati kao rješenje za grijanje koje je učinkovito čak do vrlo niskih temperatura od -15 C uz istovremene značajne financijske i energetske uštede i do 40%.

Izvrsna su varijanta i kod dogrijavanja prostora u prijelaznim razdobljima, uz postojeće načine grijanja. Uz svjetske brandove Samung i LG koji imaju ugrađene antibakterijske i filtere protiv alergena, nečistoća, virusa te WiFi vezu s mobilnim pametnim uređajima, prednjače i po pitanju vrhunskog dizajna koji dodatno oplemenjuje prostore.

Inverterske klime su prilagođene za rad za jednog korisnika, i nečujne su pri radu. Ukoliko tražite ‘best buy’, onda je za vas brand NEO kao idealni spoj karakteristika i cijene. Funkcija grijanja kod NEO-a može u potpunosti nadomjestiti postojeća rješenja za grijanje, ili ih učinkovito nadopuniti, i pri tom osigurati mjerljive značajne uštede.

Uz ostale brandove klima uređaja, NEO klima uređaji su dostupni ekskluzivno u Technomarketu s dvije godine jamstva i servisnom mrežom diljem Hrvatske.

Preporučeno
Najnovije