Članovi Obrtničke komore MŽ i ove godine na sajmu u Gudovcu

Sasvim je sigurno da Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu zauzima posebno mjesto u kalendaru međimurskih obrtnika i poduzetnika, osobito onih koji su na bilo koji način povezani s poljoprivrednim djelatnostima.

Ovog će se vikenda u Gudovcu predstaviti više od dvadeset međimurskih izlagača. Petnaestak ih se predstavlja samostalno, a ostali u organizaciji Obrtničke komore Međimurske županije koja i ove godine ima svoj izložbeni prostor na kojem će se predstaviti obrti “KOP” iz Murskog Središća, “Lamela” iz Gornje Dubrave, “Keramika Fajgl” iz Zasadbrega, “ISM vage – Buković” i “Saz M” iz Čakovca, te “Bister” iz Domašinca.

Svi oni koriste i mogućnost sufinanciranja izložbenog prostora, što u zajedničkoj organizaciji s Međimurskom županijom, Obrtnička komora priprema i na skorašnjim sajmovima u Splitu, Puli i Križevcima.

Sajamske aktivnosti međimurskih obrtnika nastavljaju se nastupom na 47. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju na kojem će se od 10.-15.rujna proizvodima i promidžbenim materijalom predstaviti osam članova Obrtničke komore Međimurske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije