Voćarski sajam u Donjem Kraljevcu od 29. do 31. kolovoza

U sportskoj dvorani u Donjem Kraljevcu od 29. do 31. kolovoza 2014. godine u organizaciji Općine Donji Kraljevec, Međimurske županije, Županijske komore Čakovec i partnera održava se 9. međunarodni Voćarski sajam.

Riječ je o sajmu koji okuplja proizvođače voća i logistike za voćarstvo, trgovce i druge poslovne subjekte iz Hrvatske i regije, uz prateće edukativne i turističko-gastronomske sadržaje. Sastavni dio sajamskih događanja su i stručna predavanja o voćarstvu, s osvrtom na položaj hrvatskog voćarstva i ostalih grana poljoprivrede u okviru Europske unije, posebice u pogledu cijene voća i jake konkurencije.

Tematska predavanja održat će stručnjaci s Agronomskog fakulteta iz Zagreba, Agronomskog fakulteta iz Novog Sada, Poljoprivrednog instituta Osijek te Poljoprivredne savjetodavne službe.

>>> Program 9. Voćarskog sajma

Kako je taj sajam mjesto okupljanja velikog broja voćara iz Hrvatske i okolnih zemalja, organizator vjeruju da je moguće razmjenom iskustava i stvaranjem novih kontakata pronaći vrlo kvalitetna rješenja za ovu, pa i iduće voćarske sezone.

Sajam će biti popraćen i drugim događanjima, kao što su degustacije vina međimurskog vinogorja te gastronomska ponudu autohtonih jela i proizvoda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije