Sajam Agra od 23. do 28. kolovoza u Gornjoj Radgoni!

Danas (11. kolovoza) je na službenoj konferenciji za novinare u Čakovcu predstavljen 52. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije AGRA u Gornjoj Radgoni, Slovenija, koji će se održati od 23. do 28. kolovoza 2014. godine.

Na konferenciji je direktorica Podmuskog sejma d.d. Mateja Jaklič predstavila sadržaj međunarodne izložbe roba i usluga kao i bogata popratna događanja sajma AGRA, koji se već preko pet desetljeća potvrđuje kao najveći takav sajam u regiji na kojem se susreću Hrvatska, Slovenija, Madžarska i Austrija.

Također je su iznesene informacije o međunarodnim ocjenjivanjima kakvoće prehrambenih proizvoda koja se vrše u organizaciji našeg sajma, a na kojima su uspješno sudjelovale i tvrtke iz Hrvatske.



Sajam Agra- Tradicionalan i svjež, u međunarodnoj godini obitelji i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava ove godine održava se 52. puta za redom u Gornjoj Radgoni.

Pod sloganom “Tradicionalani svjež” na sajmu će se predstaviti 1750 izlagača iz 29 zemalja. Kao i uvijek predstavit će se najuglednije globalne marke s područja proizvodnje mehanizacije za poljoprivredu, šumarstvo, vinogradarstvo, vrhunske prehrambene proizvode, vina, najsuvremeniju opremu za prehrambenu industriju i vinogradarstvo, gradnju za potrebe poljoprivrede, zaštitu okoliša, sjemensku robu, stočnu hranu i sredstva za zaštitu okoliša, stočnu hranu i sredstva za zaštitu životinja i biljaka.

Otvaranje sajma biti će u subotu popraćeno nastupom jahače škole s lipicancima, a održat će se i festival piva. Posjetitelji će moći vidjeti i gradnju kuća od slame, gradnju krušne peći od stare metalne bačve, moći će degustirati najbolje ocijenjene uzorke s međunarodnih ocjenjivanja vina, mesa i mesnih prerađevina, mlijeka i mliječnih proizvoda, voćnih sokova, bezalkoholnih pića i vode u bocama i meda. U sklopu sajma održat će se preko 150 stručnih skupova poslovnih i društvenih događanja. Istodobno sa sajmom Agra odvijat će se i sajam INPAK 19-ti međunarodni sajam ambalaže, tehnike pakiranja i logistike.



Na sajmu AGRA će biti i Hrvatski izlagači, sajam će biti otvoren od subote 23. do četvrtka 28. kolovoza od 9,00 do 19,00 sati, a zadnji dan do 18,00 sati. Cijena ulaznica je 7 eura što uključuje i parking. Obiteljska ulaznica (2 odrasle osobe i dvoje djece do 15 godina s parkingom 14,00 eura) Osobe starije od 60 godina mogu kupiti ulaznice za 6 eura, učenici i studenti za 4 eura, posjetitelji u skupinama od 10 osoba 6 eura te članovi i grupe studenata i učenika s više od 20 osoba za 3 eura.

Više informacija potražite na www.podmurski-sejem.si.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije