Prijavite se u “Programu obrazovanja za međunarodno poslovanje”

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je 9. srpnja 2014. godine Otvoreni javni poziv za podnošenje prijava za sudjelovanje u Programu obrazovanja za međunarodno poslovanje International Trade Management ITM 2014, koji se u Republici Hrvatskoj provodi po prvi puta, u suradnji s International Worldwide Foundation iz Kraljevine Švedske.

Program obrazovanja za 20 polaznika odvijat će se u Zagrebu i Švedskoj, na engleskom jeziku, od rujna do prosinca 2014. godine, u trajanju do 24 dana, kroz sljedeće aktivnosti:      

– radionice “Putovnica za izvoz” u okviru kojih će polaznici, uz dodatna individualna savjetovanja međunarodno priznatih stručnjaka, izrađivati izvozne poslovne planove za tvrtke u kojima su zaposleni;
– seminare koje održavaju međunarodno priznati stručnjaci u području istraživanja međunarodnih tržišta, multikulturalnosti, tržišnih strategija, upravljanja promjenama, vještina prodaje za izvoz;
– individualna savjetovanja;
– međunarodno umrežavanje i studijski posjet švedskim tvrtkama.

Prijave za sudjelovanje u Programu obrazovanja mogu podnijeti subjekti malog gospodarstva, za svoje zaposlenike koji su fakultetski obrazovani, ekonomske ili tehničke struke, od 27 do 40 godina starosti, s odličnim znanjem engleskog jezika, a rade na poslovima vezanima uz međunarodno poslovanje.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 29. kolovoz 2014. godine, a više o samom natječaju možete pročitati na klikom na link!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije