Donja Dubrava poziva na prijedlog izmjena i dopuna prostornog plana

Načelnik Općine Donja Dubrava Dražen Miser temeljem članka 86. Zakona o prostornom uređenju i gradnji objavio je javnu raspravu o Prijedlogu II. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Donja Dubrava, objavljeno je na web stranicama Općine Donja Dubrava.

Javni uvid u Prijedlog II. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Donja Dubrava (u daljnjem tekstu Prijedlog plana) trajat će 10 dana od 19. kolovoza do 29. kolovoza 2014. Javno izlaganje o Prijedlogu plana održat će se 21. kolovoza (četvrtak) 2014. godine  u 10 sati, u prostorijama Informacijskog centra Općine Donja Dubrava, Trg Republike 9, Donja Dubrava.

Poziva se javnost – sudionici u javnoj raspravi, da temeljem izlaganja i uvida u Prijedlog Plana, primjedbe i prijedloge dostave u pisanom obliku ili upisom u knjigu javnog uvida najkasnije do 29. kolovoza 2014.. na adresu Općine Donja Dubrava. Primjedbe koje nisu čitko potpisane s adresom predlagatelja ili su dostavljene poslije zakazanog roka, neće se razmatrati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije