Međimurski doli i bregi na LAG Summer festivalu u Biogradu na Moru

U razdoblju od 4. do 6. srpnja LAG Međimurski doli i bregi je sa svojim članovima sudjelovao na 2. “LAG Summer festivalu”, najvećem međunarodnom okupljanju LAG-ova u Hrvatskoj koji se održao u Biogradu na Moru.

Cilj festivala je bio “spojiti zeleno i plavo” i dati priliku članovima LAG-ova da izlože svoje proizvode i usluge pred 20.000 turista, u gradu koji je poznat kao turističko središte u srcu Jadrana.  Na 2. “LAG Summer festivalu” na preko 300 metara dugim štandovima sudjelovalo je ukupno 66 LAG-ova iz Hrvatske i 10 zemalja Europske unije, a domaćin i organizator manifestacije je bio LAG Laura.

Na bogatom izložbenom prostoru LAG-a Međimurski doli i bregi bili su prezentirani ručni radovi Udruge Međimurske roke, vrhunska međimurska vina Vinske kuće Dvanajščak-Kozol, bazgin sok tvrtke Anlete j.d.o.o., domaći džemovi OPG-a Rajke Čekunec, suveniri Keramike Fajgl, domaći proizvodi KUD-a Strahoninec, a prezentiran je i projekt Finoteka.com.

LAG Međimurski doli i bregi na taj je način u Biogradu na Moru putem interakcije s turistima i drugim LAG-ovima predstavio zanimljivosti i turističke potencijale iz područja na kojem djeluje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije