Seminar na temu prevencije padova i sprječavanju nezgoda

Državni inspektorat RH u suradnji sa Županijskom komorom Čakovec organizira 17. lipnjau 11 sati u Županijskoj komori Čakovec seminar pod nazivom “Prevencija padova na istoj razini i sigurno održavanje reda i čistoće radnog mjesta”.

Odbor viših inspektora rada (Senior Labour Inspectors Committee (SLIC)) tijekom 2014. godine provodit će u Republici Hrvatskoj akciju/kampanju za sprječavanje nezgoda na radnome mjestu uslijed pokliznuća i spoticanja na istoj razini. Kampanju kojoj je cilj sprječavanje nezgoda i ozljeda uslijed poskliznuća i spoticanja provodit će inspektori rada tako što će o značaju i ciljevima kampanje informirati poslodavce, radnike i socijalne partnere te će obavljati ciljane inspekcijske nadzore.

Kampanja je usmjerena na informiranje radnika u prehrambenoj industriji, metaloprerađivačkoj industriji, zdravstvenoj zaštiti, ugostiteljstvu te trgovini na veliko i malo (skladištenje). Svi zainteresirani za prezentaciju pozivaju se da potvrde svoj dolazak putem prijavnice najkasnije do 16. lipnja na email: jsabol@hgk.hr, hgkck@hgk.hr ili telefaxa: 040 311 161.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije