“Želimo domaću hranu u domaćim restoranima!”

Centralno mjesto tržišta domaće hrane www.FINOTEKA.com pokreće veliku akciju na području cijele Republike Hrvatske pod nazivom “Domaća hrana u domaće restorane!”. Vas, koji ovo čitate, najljubaznije mole da ove informacije podijelite s drugima. Jedan vaš klik je dovoljan. Bez vas će biti teško ostvariti zamišljeno.

Cilj akcije je potaknuti hrvatske restorane, hotele i sl. da za svoje kuhinje nabavljaju namirnice domaćih proizvođača – što je više moguće iz svog kraja i što je više moguće izravno od proizvođača.

– Želimo tako potaknuti razvoj lokalnih gospodarstava, želimo poboljšati kvalitetu hrane koja se nudi u hrvatskim restoranima, želimo vam prezentirati one restorane koji se trude kupovati i servirati domaću hranu i u konačnici, želimo da vam u svakom restoranu budu dostupne informacije o porijeklu servirane hrane, nagkašavaju pokretači projekta.

Kako bi se to ostvarilo, sve restorane koj na info@finoteka.com pošalju imena najmanje tri domaća proizvođača od kojih nabavljaju bilo koju domaću hranu, BESPLATNO će oglašavati na stranicama www.facebook.com/finoteka i www.FINOTEKA.com. Informacije o proizvođačima će provjeriti. Tako ćete svi moći vidjeti koji vam restorani zaista serviraju domaću hranu, a koji o toj temi ni ne razmišljaju.

Restoranima su omogućili da se BESPLATNO povežu s domaćim proizvođačima, a domaćim proizvođačima hrane su omogućili da restoranima na jednom centralnom mjestu www.FINOTEKA.com također BESPLATNO ponude svoje proizvode.

Vrlo su ozbiljni u namjeri da ostvare zamišljeno, mnogo toga su organizirali i sve je besplatno. Upravo iz tog razloga vaša podrška im je neizmjerno važna. U međuvremenu, lajkajte Finoteka.com i uživajte u domaćoj hrani!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije